VII Congrés de Docència en Química a Secundària a la UdG

El proper dimecres 9 d’abril el Departament de Química de la Universitat de Girona organitza la 7a edició del Congrés de Docència en Química a Secundària, destinat a professors de Secundària.

con1 con11

En aquesta nova edició del congrés us oferirem una conferència curricular, com és la de tècniques espectroscòpiques, per tal de facilitar-nos la impartició d’aquest tema a Batxillerat. Seguidament gaudirem d’una visita guiada als Serveis Tècnics de Recerca (STR) de la UdG on ens mostraran diferents instruments d’anàlisi com són l’equip de ressonància magnètica nuclear (RMN), l’espectròmetre de masses (MS) i l’espectròmetre d’infraroig (IR), entre d’altres.

Pel que fa a la innovació docent tractarem el tema dels MOOCs (cursos en línia massius i en obert), els quals poden ser un bon pont per connectar la universitat i l’ensenyament no universitari, tal i com els projectes iniciats des del nostre Departament demostren. Acabarem amb la presentació del projecte “UAu! això és química”, un nou cas de bones pràctiques per a construir ponts entre la recerca en química a la Universitat i la didàctica a la classe de química a Batxillerat.

  • 16 h – 16.45 h: Visita als Serveis Tècnics de Recerca de la UdG.
  • 17 h-17.25: Tècniques Espectroscòpiques per a Batxillerat que ens oferirà la Dra. Montserrat Heras.
  • 17.30-17.55h: Els MOOCs: una nova eina per connectar la Universitat i l’ensenyament no universitari amd la Dra. Sílvia Simon.
  • Presentació del projecte “UaAu! Això es Química” amb el Dr. Josep Duran.

Es prega confirmar l’assistència al congrés abans del proper dilluns 7 d’abril escrivint un correu electrònic a l’adreça secretaria.depquimica@udg.edu.

laquimica.net

Fins dimecres que ve!

Un pensament sobre “VII Congrés de Docència en Química a Secundària a la UdG

  1. Retroenllaç: L’espectroscòpia, els MOOC i les Aplicacions Mòbils, protagonistes del VII Congrès de Docència en Química a Secundària | Departament de Química UdG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s