Fira de la Taula Periòdica

L’Any Internacional de la Taula Periòdica continua, i ja ens estem acostant a la seva meitat, i de fet ja som a final del curs acadèmic actual, amb la lògica disminució d’activitat entre juny i setembre.

firatp-1Per això, dissabte 25 de maig, de 5 a 8 de la tarda, hem organitzat una Fira de la Taula Periòdica a la Plaça del Mercadal de Girona, al bell mig de la ciutat. En aquesta Fira continuarem la nostra idea de “Public Awareness of Science”, igual que hem fet aquesta setmana passada amb #tempsdeflors. Perquè es tracta de conscienciar públicament de la importància de la Taula Periòdica, i també de què els ciutadans, petits, joves i grans, entenguin una mica el que hi ha al darrere.

firatp-cartell-p

A la Plaça del Mercadal, doncs, hi farem jocs amb la Taula Periòdica, experiments espectaculars, i també hi haurà tallers fets per Centres de Secundària, relacionats amb la Taula Periòdica.

Per cert, en aquesta Fira tindrem la col·laboració especial de la botiga Zeppelin, que es troba just a davant d’on farem la Fira. Zeppelin aportarà jocs de ciència i ens ajudarà en la dinamització de l’espai (moltes gràcies!)

Us esperem a la Plaça del Mercadal, entre 5 i 8, dissabte 25 de maig!

Deixa un comentari